Wie is Sistas Curl Collection?   

Sistas Curl Collection is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van natuurlijke haarproducten

Ik heb een bestelling geplaatst, wanneer heb ik die in huis?     

Zodra de bestelling binnen is en betaald (alleen als dit laatste van toepassing is), worden de producten of het product gelijk naar de klant toegestuurd via PostNL. De klant ontvangt daarbij per e-mail een trackingnummer.

Ik hoor niets meer van mijn bestelling. Hoe verder?    

U heeft bij het bestellen een bevestigingsmail gehad. Als dat niet het geval is graag ons even contacten. Graag er ook opletten dat de betalingsprocedure via de site volledig wordt doorlopen.

Hoe kan ik betalen?      

Dat kan via overboeking, vooraf overmaken, VISA, MasterCard, American Express, Maestro, iDeal, Klarna achteraf betalen

Hoe werkt achteraf betalen van Klarna?

Kies je voor achteraf betalen via Klarna? Dan ontvang je binnen 2 werkdagen (na ontvangst van de producten) een factuur in je mailbox. Vanaf dat moment heb je 14 dagen de tijd om je betaling via Klarna te voltooien. Klik op de link in je mail of ga naar klarna.com om te betalen. Betalen via de Klarna-app is nog eenvoudiger. Download de app in de App Store (iPhone) of Play Store (Android).

Hoeveel zijn de verzendkosten?            

Dat ligt aan het gewicht. Binnen Nederland is tot 10kg: 5.95 Euro Buiten Nederland komen er nog toeslagen bij!

Retourneren

Retourneren kan altijd mits de producten ongebruikt en ongeopend zijn. Ook als je met Klarna hebt betaald. Stuur je je gehele bestelling terug, dan komt je factuur te vervallen mits alles in orde is. Stuur je een deel van je bestelling terug, dan wordt je (Klarna) factuur bijgewerkt. Je betaalt namelijk alleen wat je houdt. Via de Klarna-app (indien je dus met Klarna hebt betaald) heb je je retour snel geregeld.

Ik wil de producten retourneren die ik via Klarna heb gekocht. Wat nu?

Je dient het/de product(en) niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. 

Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?

Zodra we je retour hebben ontvangen krijg je van ons een ontvangstbericht. We zullen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 7 dagen aan de slag gaan met de verwerking van jouw retour.

Ik heb nog een vraag over Klarna, maar die staat niet op deze pagina. Wat nu?

Kijk voor nog meer vragen en antwoorden over Klarna op klarna.nl.

 

© 2015 - 2021 Sistas Curl Collecton | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel