1e STAP:

Schoon haar helpt altijd om de beste kapsels te krijgen. Was je haar grondig met onze Curl Cleanser of gebruik je favoriete shampoo. Je kunt ervoor kiezen om een ​​curl conditioner te gebruiken (binnenkort bij ons beschikbaar) of gebruik onze rinse-out conditioner voor extra zachtheid

2E STAP:

Bepaal welke stijl je wilt creëren: fingerstyletwists/ braids or wash & go,?

Welke stijl je ook kiest, volg met een kleine hoeveelheden naar je wens en behoeften met onze curl detangler om vocht en conditionering toe te voegen. Hangt natuurlijk af van je haartype.

wash & go's: als je haar extra vocht nodig heeft, kun je een lichte olie zoals olijfolie aan je haar toevoegen. Controleer of het nodig is, je kunt altijd nog leave in detangler  gebruiken om het haar te ontwarren wanneer je een haarolie gebruikt. Zorg er ook voor dat het haar (drijf) nat is bij het voltooien van de volgende stap (alleen wash & go’s).

3e STAP:

Fingerstyle Curls: na het ontwarren van je krullen, gebruik je de defining crème om je krullen te definiëren. Verdeel het haar naar wens en breng de crème naar behoefte aan. Zorg ervoor dat je niet te veel crème gebruikt, want deze crème is rijk aan oliën. Een beetje crème doet al zijn magie.

Twists @ braids: verdeel het haar in secties en breng de crème aan zoals hierboven vermeld. Twist of en vlecht je haar naar wens.

Wash & Go's: verdeel het haar naar wens en breng de curl booster aan, maar zorg ervoor dat het haar nog steeds nat is. Deze booster laat je krullen knallen. Is de booster te licht en bereik je niet de definitie die je wilt? Experimenteer vooraf met een stylingcrème zoals de defining crème en breng vervolgens de booster aan. Hier kan je mooie gedefinieerde krullen van krijgen. Kijk maar wat voor jou het beste werkt!

4e STAP:

Fingerstyle Curls: eindig voor extra kruldefinitie met de curlbooster, gebruik je vingers om (losse) krullen te maken. Gebruik de gewenste hoeveelheid, je hebt niet veel nodig.

Twists & braids: zorg ervoor dat je twists & vlechten helemaal droog zijn voordat je ze losmaakt. Gebruik een satijnen of zijden haarkap / satijnen kussensloop om het haar gehydrateerd en mooi te houden.

Wash & Go's: aangezien je haar (erg) nat is als je klaar bent, kun je ervoor kiezen om je haar te air-dryen of een diffuser te gebruiken. Maak je krullen los door je haar te schudden, maar pas op dat je je haar niet gaat kroezen. Net als bij twists en vlechten, gebruik een satijnen of zijden sjaal / satijnen kussensloop 's nachts om je krullen de volgende dagen gehydrateerd en mooi te houden.

Hoop dat je het haar / krullen krijgt die je altijd al wilde..wees niet bang om te experimenteren😊...Love...~ Shamira ~

 

© 2015 - 2021 Sistas Curl Collecton | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel